Kranbilar för TUNG TRANSPORT och MASKINTRANSPORT i VARBERG

Modernt utrustade fordon för bra service

Våra kranbilar är modernt utrustade med bl.a. gripskopa och lastväxlaraggregat för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi utför transportuppdrag i Varberg och i stora delar av Halland och Västsverige.

Behöver du en kranbil för att transportera överblivet material från gården eller vill du ha en grusleverans för att anlägga din garageuppfart? Då är Hovgrims Kran & Lastväxlartransport AB en bra samarbetspartner!

Hovgrims säljer och levererar Sten jord grus sand makadam Varberg

Försäljning och transport av jord, grus & sand

Hovgrims Kran & Lastväxlartransport AB levererar och säljer torv, jord, sand samt bergkrossprodukter så som sten, grus, makadam m.m. Våra kunder finns huvudsakligen i Varberg med omnejd,

Är du intresserad av våra produkter tveka inte att höra av dig.
Vi erbjuder bra priser och snabba leveranser!

Kontakta oss gärna för mer information.

Maskintransporter

Maskintransporter Varberg Halland tung transport

Hovgrims Kran & Lastväxlartransport AB erbjuder även stora som små maskinflyttningar och maskintransporter för företag samt industrier i Varberg med omnejd.

Moderna kranbilar

Maskintransporter Varberg Halland tung transport

Våra moderna kranbilar är utrustade med lastväxlaraggregat, gripskopa och rotator allt för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi kan lyfta upp till 30 meter och utför tunga lyft och transporter på ett säkert sätt i Varberg med omnejd.